Ingezonden persbericht


Persbericht

WoonTrust roept WOZ Weken in het leven

In het voorjaar ontvangen alle huizenbezitters van Nederland een nieuwe WOZ-beschikking van hun gemeente. Daarom heeft WoonTrust de WOZ Weken in het leven geroepen. Tijdens deze weken wordt het WOZ-krediet gepromoot. Met deze leenvorm bieden de aangesloten intermediairs van WoonTrust hun klanten de mogelijkheid om op gemakkelijke en goedkope wijze woningverbetering te financieren. WoonTrust heeft in haar assortiment 2 specifieke aanbieders, Credivance en InterBank, die beiden WOZ-krediet aanbieden.

Gedurende de WOZ Weken laat WoonTrust haar intermediair op verschillende manieren zien hoe interessant een WOZ- krediet is. Dit wordt gedaan door middel van presentaties met rekenvoorbeelden, speciale rekenmodules en marketing tools. Consumenten die de eigen woning willen verbeteren kunnen hun voordeel doen door te kiezen voor een WOZ- krediet ten opzichte van een tweede hypotheek. In veel gevallen is dit een gunstig alternatief.

WoonTrust biedt het professionele onafhankelijke intermediair een toegankelijk en uitgekiend assortiment financiële diensten. Wonen is het centrale thema, dat de basis vormt voor een doordachte selectie woninghypotheken, consumptieve kredieten, woonhuisverzekeringen en vermogensopbouw.

Noot voor de redactie(