Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jan-Pieter Stafleu creative producer STOKVIS CONTENT

Hilversum, 18 maart 2010

Jan-Pieter Stafleu (41) is per 16 maart jl. als creative producer in dienst getreden bij het TV-productiebedrijf Stokvis Content. Hij gaat zich bezighouden met programmaontwikkeling en de opstart van nieuwe producties voor publieke- en commerciële zenders en non-spot conceptontwikkeling voor sponsors en adverteerders.

Stafleu was hiervoor twee jaar als creative producer in dienst bij IDTV. De jaren daarvoor was hij als zelfstandig ondernemer werkzaam voor een aantal productiebedrijven, waaronder het internationaal succesvolle Palazzina.

Algemeen directeur René Stokvis is verheugd met de komst van Stafleu. "Jan-Pieter heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een creatief en ondernemend producer. Hij kent de TV markt als geen ander. Aan de ontwikkeling van ons bedrijf zal hij een belangrijke bijdrage leveren."

Jan-Pieter Stafleu: "René en ik kennen elkaar al heel lang. Ik was niet echt verrast te vernemen dat hij een nieuw TV-bedrijf heeft opgezet. Ik verheug me er op vanaf het begin een bijdrage aan de expansie te kunnen leveren."

Over Stokvis Content
Stokvis Content ontwikkelt en produceert programma's voor publieke- en commerciële zenders. Daarnaast maakt het ook non-spot concepten voor sponsors en adverteerders. Op basis van vakmanschap, inhoud en creativiteit geeft Stokvis Content vorm aan producties en concepten. Stokvis Content is gevestigd op het Mediapark in Hilversum.