ACEHOYLE.COM LANCEERT MUZIEK & VIDEO SECTIE

De “Noir” thema gambling site heeft een officiële themesong uitgebracht en kondigt verdere ontwikkelingen aan.

ROAD TOWN, Tortola, Britse Maagdeneilanden--(BUSINESS WIRE)-- 20100318 --

Vandaag heeft het toonaangevende Web-ontwikkelingsbedrijf, MediaTier Ltd., de Muziek & Video sectie van AceHoyle.com ingeluid met de release van een originele themesong door de Boston Indie rockband “The Honors”.

De nieuwe track met de titel “Ace of Face”, is een themesong met een scherpe tekst en is een ode aan de themesongs uit de jaren 80 zoals “Masters of the Universe” en “G.I. Joe: A Real American Hero”. De themesong is exclusief verkrijgbaar in de officiële AceHoyle.com webwinkel, Dick’s Dastardly Den.

De release loopt gelijk met de lancering van AceHoyle.com’s Hoyle-ites Radio, waarmee bezoekers van de site zelf kunnen kiezen naar welke muziek van het Ace Hoyle aanbod ze willen luisteren. In eerste instantie zal de playlist van Ace Hoyle enkel het nummer “Ace of Face” bevatten maar er zullen meer titels worden toegevoegd wanneer de AceHoyle.com’s Sonic Showdown Contest van start gaat later dit jaar.

Tegelijkertijd met de Sonic Showdown zal AceHoyle.com beginnen met een Hoyle-ites Videodagboek waarmee bezoekers van de site muziek, filmpjes en andere content kunnen uploaden. De doorlopende wedstrijd nodigt iedere geregistreerde band uit te strijden om geldprijzen en de kans om hun track te laten voorkomen op het officiële “Adventures of Ace Hoyle” soundtrack album.

Het nummer van de Honors zal op het komende album verschijnen dat te koop is in Dick’s Dastardly Den. Daarnaast wordt het gebruikt voor diverse andere projecten waaronder een flash-animatie Web-stripboek upgrade, een officiële Facebook applicatie en een animatie serie welke voor 2011 gepland staat.

In reactie op de themesong vertelde de Executive Editor van AceHoyle.com, Phill Provance: “Dit is slechts een van de vele stappen die wij ondernemen om de site meer te maken dan slechts een gokportal. De Honors is zo’n getalenteerde groep jongens en wij zijn vereerd de kans te hebben om met ze samen te werken.”

Voor meer informatie over de The Honors, kijk dan op de homepage van de band.

Over de Uitgever

MediaTier Ltd., gevestigd te Tortola, is een toonaangevende online webproducent die zich specialiseert in online gokportals. Voor meer informatie over AceHoyle.com of een van de andere producten van het bedrijf, neem contact op met de editor van de site via editor@acehoyle.com, of via de Contact pagina.

BRON: MediaTier Ltd.

CONTACT:
MediaTier Ltd.
Michael Beck
1-800-207-4934

editor@acehoyle.com