Ingezonden persbericht

REGISSEUR EN HOOFDROLSPEELSTER AANWEZIG BIJ VOORPREMIERE 'FIRST MISSION' BIJ ENSCHEDESE BIOSCOOP CINEAST

Enschede, 15 maart 2010. Donderdag 18 maart draait bij de Enschedese bioscoop Cineast de voorpremière van de nieuwe Nederlandse film 'FIRST MISSION'. Als speciale gasten ontvangt Cineast Bioscoop deze avond regisseur Boris Paval Conen en hoofdrolspeelster Anniek Pheifer.

Voorafgaand aan de landelijke premiere op woensdag 24 maart in bioscoop Tuschinsky in Amsterdam, zal bij Cineast Bioscoop in Enschede de voorpremière van de nieuwe Nederlandse film 'FIRST MISSION' plaatsvinden. De kleine, sfeervolle bioscoop die zich bevindt in de binnenstad van Enschede draait de film om 20.30 uur en rolt voor de gelegenheid de rode loper uit. Alle gasten worden warm ontvangen met een hapje en een drankje.

'FIRST MISSION' vertelt het verhaal over een door idealen gedreven team van medische hulpverleners die gepassioneerd werk verrichten op een kleine post van International Frontline Doctors in Zuid-Amerika. Daar werken de jonge tropenarts Marina (Anniek Pheifer), de logistiek medewerker Barry (Tygo Gernandt) en de projectcoo rdinator Thijs (Mark Rietman) onder zware en gevaarlijke omstandigheden. Ze leggen hun eigen levens in de waagschaal om anderen te redden. Marina komt er achter dat in het verscheurde Latijns-Amerika een verschil maken helpt, ook al is het klein.

Reserveer uw kaarten voor deze VIP voorpremière van 'FIRST MISSION' via 0900-123film.

//// EINDE PERSBERICHT////



Ingezonden persbericht