VU medisch centrum

VUmc actief op beurs

31 december 2009

Met veel toeters en bellen stonden medewerkers van verschillende afdelingen begin december op de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn in de Amsterdamse RAI. Verpleegkundigen van VUmc speelden hier zeer realistische medische gebeurtenissen na.

De bezoekers konden direct reageren en zelfs meespelen. Zo kregen beursgangers een goed indruk van het werken bij VUmc: over de dynamische werkomgeving en de betrokken werksfeer op de afdelingen. Er zijn veel vacatures uitgedeeld en emailadressen achtergelaten. Veel aandacht was er ook voor de dag van de verpleegkundige carrière die VUmc op 19 maart 2010 organiseert.

Gerard van Tricht, een van de organisatoren en praktijkopleider op de IC en de MC: "We hebben VUmc kunnen laten zien als een organisatie waar in goede samenwerking en in een goed sfeer gewerkt wordt. Zowel bezoekers van onze stand als andere standhouders complimenteerden ons met onze activiteiten; het was ook prachtig om te zien hoe verpleegkundigen en artsen samenwerkten binnen de getoonde casuïstieken."

Jan Spee
bron: Tracer