Thomas de Stoomlocomotief in Het Spoorwegmuseum

14/01/2010 16:52

Nederlands Spoorwegmuseum

Het is weer Thomas Weekend in Het Spoorwegmuseum! Ontmoet Thomas en zijn vrienden Henry en Emily. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 maart zal de echte levensgrote Thomas staan te stomen in Het Spoorwegmuseum. En natuurlijk is de Dikke Controleur er ook. Heel het weekend kan er gekeken, geknutseld, gespeeld en gebouwd worden met Thomas en zijn vrienden.

Wat is er te doen?

Tussen de mooie treinen van Het Spoorwegmuseum ligt een levensgroot speelkleed. We proberen hierop de langste houten speelgoedtreinrails van Nederland te bouwen. Iedereen kan meehelpen!

Ga op de foto met Thomas en de Dikke Controleur, laat je schminken of fotograferen als Thomas,leef je uit op speciale Thomas-fietsen of luister in de leeshoek naar de allernieuwste Thomas verhaaltjes. Natuurlijk draait de nieuwste Thomas film: The Great Discovery. In het hele museum kun je op speciale speeltafels spelen, bouwen, tekenen en knutselen met Thomas.

Tijdens het Thomas Weekend wordt het nieuwste Thomas-speelgoed gepresenteerd. Natuurlijk is alles van Thomas te koop in de museumwinkel.

Kaartverkoop

We verwachten dat het druk zal worden, bestel daarom je Thomas ticket vooraf via de website www.spoorwegmuseum.nl. De online-kaartverkoop start vrijdag 15 januari om 9.00 uur.

Een kaartje voor volwassenen kost 14,50 EURO en voor kinderen van 3 t/m 12 jaar 11,50 EURO. Reserveren via de website kost 1 EURO per kaartje.

Bereikbaarheid

Tijdens het Thomas Weekend is Het Spoorwegmuseum per trein bereikbaar. Dus kom met de trein!

Wat: Thomas Weekend

Waar: Het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation te Utrecht

Wanneer: 19 t/m 21 maart 2010

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Kaartjes kopen: www.spoorwegmuseum.nl

Tip: Kom met de trein! Er zal een speciale treindienst rijden tussen Utrecht Centraal Station en het museum. Kijk op www.ns.nl voor de tijden.

Website: http://www.spoorwegmuseum.nl/nl/actueel/thomasdetrein.htm

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.spoorwegmuseum.nl/nl/actueel/thomasdetrein.htm