Gemeente Vlaardingen


Doe mee met de grootste vrijwilligersactie

10 februari 2010

Op 19 en 20 maart vindt voor de zesde keer NL DOET plaats. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Er staan momenteel al 1500 klussen in de landelijke database www.nldoet.nl. In Vlaardingen zoekt de volkstuinenvereniging Zuidbuurt bijvoorbeeld naar vrijwilligers om een nieuw invalidentoilet te plaatsen en hoopt wijkcentrum de Pijpelaar op mensen met groene vingers die de tuin kunnen opknappen. In totaal zijn er duizenden vrijwilligers nodig om al dit werk te verzetten.

Iedereen kan meedoen aan deze vrijwilligersactie. Bedrijven kunnen op deze manier maatschappelijk betrokken ondernemen. Ze kunnen bijvoorbeeld met de medewerkers vrijwillig een klus aanpakken, gratis advies geven aan een vrijwilligersorganisatie of vergader- en kopieerfaciliteiten, media en netwerken beschikbaar stellen. Verenigingen of clubjes kunnen er een dagje uit van maken en vrijwilligersorganisaties kunnen klussen aanmelden.

Meer informatie
Kijk op www.nldoet.nl. Bedrijven die meedoen, kunnen hun activiteit of bijdrage aanmelden bij nldoetinbedrijf@movisie.nl.