Gemeente Lansingerland

Landelijke vrijwilligersactie 19 en 20 maart
Logo-NL_DOET

Op 19 en 20 maart bruist Nederland weer van het vrijwilligerswerk. De landelijke grootscheepse vrijwilligersactie, georganiseerd door het Oranjefonds en MOVISIE.

Anders dan voorgaande jaren richt NL Doet, voorheen Make A Difference Day, zich dit jaar vooral op groepen die vrijwilligerswerk willen doen en zo een positieve bijdrage willen leveren aan de samenleving.

Â

Het programma in Lansingerland omvat vooral activiteiten waarbij ouderen en gehandicapten extra in het zonnetje worden gezet. U kunt zich samen met uw familie, werk, sportclub, zangvereniging of andere groep opgeven voor een van de activiteiten. Het college van B&W doet al mee! Maar kunt u zo gauw geen groep vinden, geen nood, ook voor individuele vrijwilligers is er veel te doen.

Â

Activiteiten

Het programma van NL Doet in Lansingerland omvat onder meer de volgende activiteiten, waarvoor vrijwilligers nodig zijn:

Â

Laurens De Oudelandse Hof Â
vrijdag Het beweegt en Optredens

Laurens De Oudelandse Hof Â
zaterdag Wii bewegen en Geria Clowns

Laurens Huize Sint Petrus Â
vrijdag Uitjes met ouderen

Laurens Huize Sint Petrus Â
zaterdag Wensen vervullen van ouderen

Laurens Huize Sint
Petrus Â
Naar Blijdorp met ouderen

Laurens Hergerborch Â
vrijdag Helpen bij de schildersclub

Laurens Hergerborch Â
zaterdag Uitje naar de Japanse Tuin

Â
Â
Verhalenvertellers middag

Laurens De
Tuinen vrijda
g Hangtuin aanleggen/ schilderen

Â
Â
met bewoners

Welzijn Lansingerland /De Leeuwerik vrijdag  Schaakbord schilderen

Welzijn
Lansingerland Â
vrijdag Heb je even voor mij/wens vervullen

Bibliotheek Oostland Â
zaterdag/vrijdag Met een sandwichbord lopen

Â

NL Doet 2010 staat in Lansingerland garant voor een boeiende ervaring in het vrijwilligerswerk. U kunt zich als vrijwilliger aanmelden voor een âKlusâ op ons email adres: nldoet-lansingerland@live.nl of telefonisch aan de receptie van Laurens De Oudelandse Hof tel. (010) 422 12 55.

Â

Geeft u wel aan of u op de vrijdag ( welk dagdeel) of op de zaterdag mee wilt helpen! Vergeet niet uw naam en adres op te geven en met hoeveel personen u komt helpen.

Wilt u meer informatie over een activiteit of een klus dan kunt u contact opnemen met: Ria van der Spoel, r.spoel@laurens.nl of tel. (010) 422 12 55.Â