Saxion Hogescholen
BR>

di 16 maart 2010

Saxion Open in Deventer

Op vrijdag 19 maart aanstaande, van 13.00 tot 17.00 uur, vindt er weer een open dag plaats bij Saxion in Deventer.

Tijdens `Saxion Open' krijgen bezoekers uitgebreide informatie over alle opleidingen van Saxion. Zo ook over de nieuwe studieroute Nanotechnology, die in september bij Saxion start.

Saxion Open
Verschillende opleidingen geven op 19 maart voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten en te praten met docenten. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Naast voorlichting over opleidingen en aanmelden, wordt er ook informatie gegeven over de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Studieroute Nanotechnology
Nanotechnologie is de technologie van de toekomst. Kleine structuren en deeltjes, zoals atomen of moleculen, worden gemanipuleerd en toegepast zodat er nieuwe materialen en systemen ontstaan. Bijvoorbeeld een camerapil die darmkanker kan opsporen of krasvaste autolakken. De studieroute Nanotechnology kan vanuit verschillende technische opleidingen worden gekozen.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over Saxion Open kunt u contact opnemen met Rob Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053 - 487 16 25. Contactpersoon voor meer informatie over de studieroute Nanotechnology is Peter van Dam, tel. 053 - 487 14 67.
____________________ Zoek