Gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn promoot vrije kavels op Nationale Bouwbeurs

Op 19, 20 en 21 maart staat de gemeente Hoorn op de Nationale Bouwbeurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in de Jaarbeurs in Utrecht. De gemeente wil op deze beurs mensen van buiten Hoorn interesseren voor Hoorn en in het bijzonder voor de vrije kavels in Bangert en Oosterpolder.

Op dit moment zijn in Bangert en Oosterpolder nog 15 vrije kavels te koop. In fase 1, het deel boven de Dorpsstraat ten westen van De Strip, gaat het om 3 kavels. In fase 2, ten oosten van De Strip, liggen de 12 welstandsvrije kavels langs de Rijweg.

Water, ruimte en vrijheid
De kavels in Bangert en Oosterpolder zijn gemiddeld 600 vierkante meter groot. Veel daarvan liggen aan het doorgaande vaarwater. Uniek is dat er bij deze kavels weinig bouwregels zijn, zodat er veel vrijheid is voor een eigen creatie. In vergelijking tot gemeenten die dichter bij de randstad liggen, zijn de kavels in Bangert en Oosterpolder goedkoper. Er zijn al kavels vanaf 181.154 euro.

Eigen Huis (Ver)Bouwen beurs
De Nationale Bouwbeurs is bedoeld voor mensen die een eigen huis willen bouwen of verbouwen. Ze kunnen er inspiratie op doen voor het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van hun huis. Onder andere architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, financiers, tuinontwerpers, binnenhuisarchitecten en gemeenten presenteren zich op de beurs.
Laatste wijziging van deze pagina: 18 maart 2010