Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 11.30 uur

Utrecht, 19-03-2010

Niet langer verdacht van overval

(Zie persberichten Rijn & Venen d.d. 18-03-2010: Gewapende overval, verdachte aangehouden)

MIJDRECHT Op woensdagochtend 17 maart werd een overval op een juwelier gepleegd.

De overval vond rond 10.15 uur op de juwelier aan de Dorpsstraat plaats en werd door twee verdachten gepleegd. Deze verdachten gingen er op een scooter vandoor. In de middag hielden agenten een verdachte op de Dukaat aan. Uit onderzoek is nu gebleken dat deze jongeman, 20 jaar oud en afkomstig uit Mijdrecht, niets met de overval te maken heeft. Hij is in vrijheid gesteld.

Jongetje gewond

LOENEN AAN DE VECHT Een jongetje raakte op donderdag 18 maart gewond toen hij met zijn fiets in aanrijding kwam met een bromfietser.

Rond 15.10 uur fietste een 6-jarig jongetje uit Loenen aan de Vecht over de Keizer Ottolaan, komende uit de richting van de Driehovenlaan en gaande in de richting van de Provincialeweg N401. Hij fietste links naast zijn broer. Hem kwam over dezelfde weg een 17-jarige bromfietser uit Loenen aan de Vecht tegemoet. Vermoedelijk doordat het jongetje wat slingerend fietste, botste hij tegen de linkervoorzijde van de hem tegemoetkomende scooter en kwam ten val. Hij raakte gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooterbestuurder raakte niet gewond.