Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 19-03-2010

Fietster (14) gewond bij verkeersongeval

LOON OP ZAND - Bij een verkeersongeval gistermiddag rond 17.30 uur in de Van Haestrechtstraat raakte een 14-jarige meisje ui Loon op Zand gewond. Ze is met een vermoedelijk beenfractuur overgebracht naar het twee steden ziekenhuis in Tilburg.

Een 32-jarige man uit Drunen reed gisteren als bestuurder van een personenauto vanuit Kaatsheuvel richting de kruising Van
Haestrechtstraat met de Waalwijksebaan. Op genoemde kruising remde de bestuurder af. op het moment dat hij de kruising opreed kwam hij in aanrijding met het 14-jarig meisje, die op dat moment een fiets bestuurde. Het slachtoffer kwam ten val en liep daarbij letsel op.

Autodief na achtervolging aangehouden

BREDA / RAAMSDONKSVEER: Vanmiddag is op rijksweg A-27, kort voor het knooppunt Hooipolder ( vanuit Breda gezien) een achtervolging van een gestolen auto geëindigd. De achtervolging begon in Breda. Er namen verschillende politie auto's aan deel. De autodief veroorzaakte op de rijksweg opzettelijk een aanrijding waarbij drie politieauto's beschadigd werden. Hierna liet de dader de auto achter en vluchtte naar de Oosterhoutseweg, de parallelweg tussen Oosterhout en
Raamsdonksveer. Daar werd hij aangehouden op een terrein van een bedrijf. Het gaat om een 36-jarige man uit Nieuwegein. In de auto zijn diverse goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook had de verdachte een groot contant geldbedrag bij. Het onderzoek naar de aanrijding wordt door medewerkers van de politie Brabant Noord verricht. Er werd één rijstrook afgesloten, er ontstond circa 7 km file.

Politie pakt tweetal op voor handel in verdovende middelen

DONGEN - De politie heeft maandag jl. op 15 maart twee inwoners uit Dongen van 21 en 30 jaar aangehouden. Beide mannen worden verdacht van handel in verdovende middelen. In het belang van het onderzoek zijn ze op het bureau in verzekering gesteld. De 30-jarige is vandaag door de Rechter Commissaris in bewaring gesteld. De andere verdachte is onder voorwaarden in vrijheid gesteld.

De politie stelde naar aanleiding van ontvangen informatie een onderzoek naar de mogelijke handel in verdovende middelen. Tijdens dat onderzoek kwamen beide verdachten in beeld. Met toestemming van de officier van justitie zijn de mannen afgelopen maandag aangehouden. Bij de huiszoeking in de woningen van het tweetal trof de politie soft- en harddrugs aan. De goederen zijn in beslag genomen.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 19-03-2010 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |