Gemeente Middelburg


Laat Middelburg versteld staan van jouw creatief talent

In de periode van 21 tot en met 30 mei worden negen Zeeuwse gemeenten overdonderd door talent en creativiteit. Iedere amateurkunstenaar, groep of vereniging wordt uitgenodigd én uitgedaagd om met een artistieke productie, workshop of evenement naar buiten te treden.

In Middelburg wordt het Weekend Amateur Kunst (WAK) op zaterdag 22 mei gehouden. Dit jaar zal het WAK onderdeel zijn van het Jazzfestival op het Abdijplein met zijn unieke combinatie van muziekconcerten van tal van nationale en internationale toppers, de finale van (Zeeuwse) jazzsolisten-competitie workshops en clinics door artiesten van naam.

Tijdens het WAK mag en kan alles: toneelopvoeringen, tentoonstellingen, kunstroutes, openbare repetities, open dagen, workshops, muziekoptreden. Het WAK biedt de mogelijkheid voor amateuristische kunstbeoefenaars (nieuwe) relaties aan te gaan met de centra voor cultuureducatie in de regio, muziekscholen, cultuurpodia en professionele kunstbeoefenaars.

Amateurkunstenaars die graag hun creatieve talenten aan het publiek willen laten zien worden van harte uitgenodigd om aan het WAK deel te nemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt beoordeeld wie in aanmerking komt om op te treden.

Alle activiteiten verschijnen in de WAK promotiecampagne; op de website www.wakzeeland.nl, in de dag- en weekbladen, op verschillende uitgaanssites en in een flyer van de gemeente.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anthonie van den Buuse, beleidsmedewerker cultuur gemeente Middelburg, telefoon (0118) 67 56 41.

Voor deelname dient u zich voor maandag 12 april 2010 op te geven bij Renny Minnaert, directeur van Stichting Jazzpodium Zeeland. Telefoon 06-55808906, info@jazzmiddelburg.nl

Â

Kan jij Middelburg WAKker schudden?

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl