APPM blijft schaatsers trouw

19/03/2010 15:30

APPM Managementconsultants B.V.

Managementadviesbureau APPM heeft vrijdag het contract met de gelijknamige schaatsploeg verlengd. Het bedrijf sprak daarbij de intentie uit om Team APPM tot en met de Olympische Spelen van Sotsji 2014 te blijven steunen.

Team APPM boekte in de bijna afgelopen schaatswinter opzienbarende successen. Zo was er de Nederlandse titel voor Rhian Ket op de 1500m en de prachtige plaatsing van Ronald Mulder voor de Olympische Spelen van Vancouver. Het seizoen krijgt dit weekend nog een spannende uitsmijter voor het team, als Ted-Jan Bloemen deelneemt aan de WK Allround in Heerenveen.

Team APPM werkt vanuit een hele eigen filosofie, die overeenkomt met de bedrijfscultuur

van de hoofdsponsor. APPM is een adviesbureau dat de fysieke leefomgeving in

Nederland organiseert en heeft als missie "Nederland mooier maken". Werken met plezier

is de kern waar alles om draait. APPM gelooft dat mensen pas echt gaan excelleren als ze

in vrijheid opereren. De verantwoordelijkheid voor de besteding van het budget van Team

APPM ligt dan ook volledig bij het team en de individuele sporters zelf. Ze doen wat zij zelf nodig denken te hebben om succesvol te zijn.

Marleen Meijers, manager sponsoring APPM: In drie jaar tijd zijn we gegroeid van enkele eigenzinnige schaatsers tot een professioneel team dat op vele fronten podiumplaatsen verovert. De schaatsers moeten ook nu alle ruimte krijgen om zich optimaal te blijven ontwikkelen. Daarom is APPM nog op zoek naar een co-sponsor, die onze filosofie onderschrijft en die wil bijdragen aan en delen in het succes.





http://www.teamappm.nl

http://www.appm.nl