Nederlandsch Octrooibureau


New Venture reikt innovatieprijzen uit

New Venture richt zich op iedereen die wil ondernemen met een innovatief idee. Een idee is innovatief als het voorziet in een nieuwe behoefte of een bestaande behoefte op een nieuwe manier bevredigt.

Per ronde kunnen deelnemers prijzengeld winnen met hun idee, haalbaarheidsstudie of businessplan. New Venture is de eerste en grootste businessplancompetitie van Nederland.

Dit loopt op tot drie prijzen van EUR 25.000,- in de laatste ronde. De landelijke pers besteedt uitgebreid aandacht aan de winnaars van New Venture. Elke ronde wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking.

Uitreiking tweede ronde

New Venture heeft donderdag 11 maart de winnaars van de tweede ronde van hun ondernemerscompetitie bekend gemaakt. De prijsuitreiking vormde de afsluiting van de tweede ronde van New Venture, waarbij ondernemers werden uitgedaagd om de beste haalbaarheidsstudie te schrijven en kans te maken op een van de tien prijzen van EUR 1.000,-. Van de 157 inzendingen gingen de volgende tien met een cheque van EUR 1000,- naar huis.

Derde ronde

In de derde en laatste ronde sturen deelnemers volledige businessplannen in en zijn er zeven prijzen van EUR 25.000,- te vergeven. Ook wie niet aan ronde 1 en 2 heeft meegedaan kan zich nog inschrijven via de website New Venture.

De deadline is 17 mei.

Over Nederlandsch Octrooibureau Werken bij Algemene voorwaarden Sitemap Disclaimer en privacy
© Copyright 2010 Nederlandsch Octrooibureau