Nationaal Fonds Kinderhulp lanceert mini-glossy GELUK!

19/03/2010 16:55

Nationaal Fonds Kinderhulp

Speciaal ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Nationaal Fonds Kinderhulp is de mini-glossy GELUK! verschenen. Het tijdschrift is gratis af te halen in de meeste bibliotheken in ons land.

Het magazine besteedt aandacht aan het thema geluk in de breedste zin van het woord en natuurlijk ook aan het werk van Kinderhulp. Interviews met onder andere Bridget Maasland, achtergrondverhalen van de kinderen die Kinderhulp heeft geholpen, een prijsvraag en nog veel meer.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich in voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Kinderen die in hun leven veel ellende hebben meegemaakt en ook "een beetje gewoon geluk" verdienen. In (pleeg)gezinnen met financiële problemen of jeugdzorginstellingen is vaak geen geld voor leuke dingen. Een fiets, een weekje kamperen, zwemles, sporten of een Sinterklaascadeautje. Dingen die soms zo gewoon lijken maar voor een grote groep kinderen in Nederland niet zijn weggelegd. Kinderhulp helpt hen, door deze dingen financieel mogelijk te maken.

Het tijdschrift is gerealiseerd dankzij inspanningen van Feston Media en MCP Media uit Doetinchem en uiteraard de medewerking van adverteerders die Kinderhulp een warm hart toedragen. Kinderhulp wil met het magazine graag aandacht vragen voor haar werk en hoopt dat het bijdraagt aan nog meer naamsbekendheid voor het fonds.

Meer informatie over Kinderhulp leest u op www.kinderhulp.nl. Op deze website is ook een PDF te downloaden van het magazine GELUK!





http://www.kinderhulp.nl/