Bekendmaking van de genomineerden voor de Mondi award 2009

19/03/2010 16:58

Mondi, de belangenorganisatie

De Mondi award is een publieksprijs die voor het vijfde jaar wordt uitgereikt aan de aanbieder van internationaal onroerend goed die door zijn klanten het beste beoordeeld wordt. Voor de Mondi award 2009 zijn drie aanbieders genomineerd. De onderlinge verschillen zijn klein, het belooft een spannende eindstrijd te worden. De uitreiking vindt plaats op de beurs Second Home International.

De gedachte achter de beoordelingen is dat bezoekers van de site van de belangenorganisatie Mondi direct kunnen zien van welke aanbieder de dienstverlening als goed of als minder goed ervaren wordt. Met het plaatsen van een beoordeling helpen mensen andere bezoekers van de website bij het maken van een weloverwogen keuze. Dit maakt beoordelingen zo belangrijk en waardevol! Om de aanbieders met uitstekende beoordelingen een hart onder de riem te steken reikt Mondi ieder jaar de Mondi award uit. Inmiddels is de website van Mondi uitgegroeid tot een veel geraadpleegde informatiebron. Maandelijkse worden ruim 450.000 pagina's geraadpleegd.

Publieksprijs

De Mondi award is een publieksprijs. Dat wil zeggen dat het publiek bepaalt aan wie de Mondi award wordt uitgereikt. Het publiek bestaat uit iedereen die in contact is geweest met een aanbieder en daar op basis van zeven criteria een oordeel over geeft aangevuld met een persoonlijke motivatie. Iedereen kan via de publieke beoordelingen zijn mening geven over de dienstverlening. De beoordelingen bepalen uiteindelijk hoe hoog een aanbieder op de ranglijst komt te staan en wie de Mondi award uiteindelijk wint. Wie de award in ontvangst mag nemen wordt dus bepaald door de mensen die aanbieders beoordelen. Mondi is onafhankelijk en blijft onpartijdig.

Procedure

De procedure is niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Net als vorig jaar zijn er drie aanbieders genomineerd. Hiermee willen we aangeven dat, hoewel er maar één winnaar is, er natuurlijk meerdere aanbieders zijn die goed presteren. Om genomineerd te worden voor de Mondi award zijn twee dingen van belang: 1. de beoordelingen moeten uitstekend zijn en 2. er moet een representatief aantal beoordelingen zijn uitgebracht. De aanbieder met de beste beoordelingen én een representatief aantal wint de Mondi award.

De genomineerde makelaars, in alfabetische volgorde en vertegenwoordigd door, zijn:

Elite Inmobiliaria

MNM Costa Blanca

Puurspanje

Beoordelingen

Het beoordelingssysteem begint steeds meer gemeengoed te worden. We willen iedereen aanmoedigen om vooral door te gaan met het beoordelen!

Winnaar?

Eén van deze drie genomineerden zal de winnaar worden van de Mondi award 2009. Wie de award in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt op vrijdag 26 maart, om 12.00 uur tijdens de beurs Second Home International op het terras 'Mediterranée' (hal 3). Iedereen die het afgelopen jaar een beoordeling heeft uitgebracht en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de uitreiking.

De uitslag staat nog niet vast. U kunt nog steeds uw aanbieder beoordelen!

Uitreiking Mondi award

Datum: Vrijdag 26 maart

Tijd: 12.00 uur

Locatie: Second Home International

Terras Mediterranée

Jaarbeurs Utrecht - Hal 3

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mondi.nl