Politie Brabant-Noord


's-Hertogenbosch, 19-03-2010

Aangetroffen dode man vermoedelijk lang vermiste

's-Hertogenbosch - De man die donderdagavond in een auto op een parkeerplaats aan de Hoge Slagen dood werd aangetroffen, is vermoedelijk een 49-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch die sinds 28 januari 2010 als vermist was opgegeven. Alle omstandigheden wijzen erop dat het de Bosschenaar betreft echter 100 % zekerheid daarover kan pas na sectie worden gegeven. Deze vindt waarschijnlijk komend weekend plaats. De auto waarin het stoffelijk overschot werd gevonden betrof de auto van de vermiste man. De politie gaat er van uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Op het lichaam zijn sporen van geweld aangetroffen. Waarschijnlijk was de man al enkele weken dood.

Direct na aantreffen van de dode man startte de politie een onderzoek. De technische recherche deed samen met het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek ter plaatse. Dit heeft de hele nacht geduurd. Inmiddels is een 25-koppig rechercheteam doende met onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen. Er is gestart met een uitgebreid buurtonderzoek en zijn er enkele getuigen gehoord.

Mensen die denken informatie te hebben die mede kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf, worden dringend opgeroepen zich te melden bij het onderzoeksteam in 's-Hertogenbosch via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.