VisitDenmark


Tot 20% korting op Deense attracties en musea
Vrijdag, maart 19 2010

VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, heeft voor 2010 een online kortingsboekje voor Deense attracties en musea samengesteld. Op vertoon van de geprinte
kortingsbon(nen) krijgen Nederlandse bezoekers tot 20% gezinskorting op de toegangsprijs van ruim vijftig topattracties in heel Denemarken. VisitDenmark heeft dit jaar een online kortingsboekje samengesteld voor Deense topattracties. Ruim vijftig attracties en musea in het gezinsvriendelijke Denemarken doen mee met de actie, zoals pretparken, Viking-, kunst- en openluchtmusea, kastelen, kalkgroeven, natuurbeleveniscentra, dierentuinen, safariparken, aquaria en zogenaamde Sommerlande, de typisch Deense zomerrecreatieparken met attracties te land, te water en in de lucht.

Via de website www.visitdenmark.nl/korting zijn de kortingsbonnen gratis te downloaden. Op vertoon van de geprinte bonnen bij de kassa van de attractie(s) naar keuze, krijgt men direct tot 20% korting op de toegangsprijs. De korting geldt in heel 2010 en voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen in de leeftijd tot en met 11 jaar. Bij VisitDenmark Nederland zijn ook drie verschillende brochurepakketten te bestellen, namelijk het algemene Vakantiepakket Denemarken 2010, het uitgebreide Kampeerpakket Denemarken 2010 en het Fiets- en Wandelpakket Denemarken 2010.

De informatiepakketten zijn te bestellen via VisitDenmark, tel. 071 5211544 (ma/wo/vr van 09.30-12.00 uur) en
www.visitdenmark.nl/brochurepakketten.
Het Vakantiepakket en het Fiets- en Wandelpakket kosten EUR4,95. Het uitgebreide Kampeerpakket kost EUR6,95. Een acceptgiro wordt meegestuurd. De pakketten worden uitsluitend verstuurd naar adressen in Nederland.