Ingezonden persbericht

Den Haag, 19 maart 2010

DEN HAAG TV / DEN HAAG FM TWITTERT DAGELIJKS NIEUWS

Stadsomroep Den Haag is onlangs gestart met het twitteren van het nieuws van haar kanalen Den Haag FM en Den Haag TV. Hiermee kunnen volgers op de hoogte blijven van wat er in de stad gebeurt.

De Haagse omroep heeft met haar verschillende kanalen, Den Haag FM, Den Haag TV en de bijbehorende websites, een grote groep mensen aan zich weten te binden die begaan zijn met hun regio.

Omdat die groep over het algemeen actief in het leven staat, zijn moderne mobiele applicaties onderdeel van hun dagelijks mediagebruik. Juist voor hun zijn nu www.twitter.com/denhaagtvnieuws en www.twitter.com/denhaagfmnieuws geactiveerd.

Directeur Sedat Bugdaci kijkt al vooruit: "Deze nieuwe dienst houdt je goed op de hoogte, maar is straks ook gewoon heel leuk. Zo krijg je bijvoorbeeld ook een tweet als er een televisieprogramma geupload is naar het Den Haag TV-kanaal op YouTube en bij Den Haag FM gaan we ook wat specifieke acties zoals prijsvragen tweeten."

Stadsomroep Den Haag is verantwoordelijk voor het '100% Haagse' station Den Haag FM 92.0, Den Haag TV, het radiostation voor jongeren FunX en Den Haag Totaal 106.8.