Gemeente Stein


NL DOET: Draag een steentje bij!

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart a.s. staat gemeente Stein in het teken van NL DOET (voorheen Make a Difference Day (MADD)), de grootste landelijke vrijwilligersactie.
Wilt u uw tuin lenteklaar laten maken of juist boodschappen doen voor iemand, assisteren bij jeugdactiviteiten in buurthuizen, ouderen helpen tijdens het middageten in verpleeghuizen, organiseer een leuk themaschoolfeest of schoolmusical, etc? Door eens iets te doen voor een ander of een wens te vragen kunt ook ù zich inzetten om NL DOET in de gemeente Stein tot een succes te maken!

Met NL DOET biedt u potentiële vrijwilligers de mogelijkheid om als groep een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren, nieuwe vaardigheden op te doen en vooral samen een leuke dag (of dagdeel) te hebben.

Wij willen in 2010 ook weer een aantal
mensen/organisaties/verenigingen op de been krijgen om mee te doen aan NL DOET. De eerste NL DOET-klussen in onze gemeente zijn al binnen: een natuurvereniging en een ideële winkel hebben aangegeven zich in te willen zetten tijdens NL DOET.
Uiteraard bent u als âklusaanbiederâ onmisbaar om deze dagen tot een succes te maken. En.... u krijgt er ook wat voor terug.

En er is goed nieuws: het Oranje Fonds stelt maximaal ⬠500,00 beschikbaar voor alle organisaties die een klus aanbieden en op de website zetten. Dit bedrag kan besteed worden als bijdrage aan materialen of uitstapjes. Meer informatie vindt u op www.nldoet.nl.

Het college van Burgemeester en Wethouders neemt het voortouw en nodigt u uit om mee te helpen. Zij willen als vrijwilliger aan de slag bij divers klussen in de gemeente Stein. Wilt u meedoen? Meldt u dan aan door een email met uw naam, adres en telefoonnummer te sturen naar mwehrens@piw.nl.
Vermeld duidelijk dat het gaat om NL DOET 2010 in Stein.