Ingezonden persbericht


Persbericht 8 Maart 2010

Neem plaats bij het Café Theater Festival!

Het 3e weekend van maart (19,20 en 21 maart) is het café de plek waar je moet zijn! De alweer 7e editie van het Café Theater Festival barst dan los. In 21 cafés in de binnenstad van Utrecht zijn verrassende theatervoorstellingen te zien. Het festival breidt dit jaar uit met maar liefst 5 nieuwe cafés. Zo is er nog meer jong talent te zien.

Beginnende theatermakers zijn ook dit jaar door het festival uitgedaagd om een origineel concept te bedenken voor in het café, wat een zeer uiteenlopend aanbod aan voorstellingen oplevert. Op de geheel vernieuwde website www.cafetheaterfestival.nl is het complete programma te vinden.

Alvast een klein voorproefje:
Stairway to Heaven verandert in camping ŽDe ZoenŽ, waar Annet ondanks haar survivalkit toch voor verrassingen komt te staan. Van echte Hollandse campingtaferelen naar een klassieke western met Saloon in Café Hofman. De dansers dansen alsof hun leven ervan afhangt, wees op je hoede maar verwacht hier geen cowboyhoeden. De prijswinnaar van vorig jaar Michiel is nog één keer terug wegens overweldigend succes. Na Liedjes I en Liedjes II is het nu tijd voor nieuwe buitengewoon meezingbare liedjes met Liedjes III in Café Ledig Erf. Zoals hij zelf aangeeft, wegblijven is onmogelijk!

Alle deelnemende cafés aan het festival loop je zo even binnen, de voorstellingen zijn gratis te bezoeken en duren ongeveer een half uur. Om het kiezen van de voorstellingen eenvoudiger te maken zijn er 5 routes uitgezet, waarin elk genre (toneel, cabaret, dans en muziektheater) vertegenwoordigd is.

Voor meer informatie: www.cafetheaterfestival.nl