Ingezonden persbericht



---



|Datum           | |Den Haag, 19 maart 2010                                            |
|                                                                                      |
|                                                                                      |
T-Mobile wint wederom twee belangrijke Telecom Awards.


. T-Mobile voor tweede keer op rij winnaar 'Best Telecomretailer Over All'.
. iPhone 3GS winnaar in categorie 'Best Smart Phone'.

Tijdens het jaarlijkse TelecomGala heeft T-Mobile twee belangrijke Telecom Awards in de wacht gesleept. De T-Mobile Shops ontvingen voor de tweede keer op rij een gouden Graham voor de categorie 'Best Telecomretailer Over All'. Ook de iPhone 3GS viel in de prijzen met de award voor 'Beste Smart Phone'. Deze prijzen zijn een belangrijke erkenning voor het succes van het persoonlijke serviceconcept van de 83 T-Mobile Shops en het toestel. Vorig jaar viel T-Mobile de prijzen met de iPhone3G ook al in de prijzen in de categorie Best Mobile of the Year en Best Telecomretailer Over All.

De awards werden tijdens het feestelijke evenement in Bussum in ontvangst genomen door Pieter Verbrugghe, Directeur Retail, die als volgt reageerde toen hij de award voor 'Best Telecomretailer Over All' in handen kreeg: 'We zijn buitengewoon trots deze prijs voor de tweede keer te winnen. Dit bewijst opnieuw dat de kwaliteit van onze dienstverlening in de winkels hoog is en dat wij dit niveau ook op peil weten te houden. Deze award is heel belangrijk voor onze hoog gekwalificeerde medewerkers die dagelijks meer dan 20.000 bezoekers te woord staan.'

Golden Graham's
De Graham Telecom Awards worden sinds 2008 door Connexie Magazine jaarlijks uitgereikt in de hoofdcategorieën retail en hardware. In de hoofdcategorie retail wordt er in de subcategorieën Personeel, Presentatie, Communicatie en Over All een Graham uitgereikt. Verder wordt er nog een Graham uitgereikt in de categorie: Best Telecom E-tailer en Best Telecom Business Dealer. De winnaars in de hoofdcategorie retail worden bepaald aan de hand van een uitgebreid Mystery Shopping onderzoek, uitgevoerd door het daarin gespecialiseerde bureau Retail Reality. Verder wordt ook de mening van het grote publiek nog voor een gedeelte meegewogen. Deze mening is gepeild aan de hand van een internetpoll, waarbij de lezers van Connexie zijn opgeroepen hun mening te geven. De awards zijn vernoemd naar de uitvinder van de telefoon: Graham Alexander Bell.

Over T-Mobile in Nederland

4,6 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per eind 2009). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa. In 2009 won T-Mobile de Gouden Steeksleutel voor beste mobiele operator.