Ingezonden persbericht


Twinfield ziet het aantal abonnees in de eerste twee maanden van 2010 met 10 procent stijgen

Hoevelaken, 19 maart 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties, heeft in de eerste twee maanden van 2010 een groei in het aantal abonnees gerealiseerd van tien procent ten opzichte van december 2009. Twinfield is een volledig Nederlandse onderneming die tien jaar geleden is gestart met het aanbieden van online boekhouddiensten. Inmiddels is Twinfield marktleider op het gebied van online boekhouden en worden er 80.000 administraties gevoerd door MKB'ers en honderden accountantskantoren.

"Het leveren van internetdiensten maakt een groeispurt door die wij tevens bevestigd zien in de markt voor boekhouding en accountancy. Accountants en ondernemers ontdekken de efficiencyvoordelen van het online samenwerken met elkaar. De aanschaf van relatief dure softwarelicenties en het afsluiten van onderhoudscontracten daarop wordt definitief doorbroken," zegt Bert van der Zwan, CEO van Twinfield. "Wij verwachten dat de markt voor online boekhouden de komende jaren fors blijft groeien waarbij Twinfield thans substantieel harder groeit dan de markt." Twinfield levert haar online boekhouddiensten op abonnementsbasis, ook wel Software as a Service genoemd. Zowel de MKB'er als de accountant besparen hiermee op interne ICT faciliteiten en werken op een efficiënte manier online met elkaar samen.

Voor meer informatie over Twinfield en om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield.gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de RSS newsfeed van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.
Noot voor redacties


Voor meer informatie en beeldmateriaal (