Ware liefde ontmoeten met `Star Trek gadget'


ALKMAAR, 20100212 -- Volgens de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR) leveren datingsites niet meer dan 7% tot hooguit 25% van de singles een nieuwe relatie op. Met de nieuwste uitvinding van de dating badge willen we dit percentage verhogen. De dating badge is een interactieve badge die continue met de andere badges `communiceert'. Het unieke van deze badge is dat hij zelf op zoek gaat naar matches. Singles die van een leuk feest houden en graag in contact komen met gelijkgestemden kunnen vanaf nu terecht op de zogenaamde BadgeParty's.

Hadewich Richter, één van de organisatoren van BadgeParty: "Net als met internetdaten vul je vooraf een vragenlijst in. Hier beantwoord je vragen over jezelf en aan welke eigenschappen jouw perfecte partner moet voldoen. Deze gegevens worden in jouw persoonlijke badge geprogrammeerd, die je omhangt tijdens het feest. Wanneer je een match hebt, krijgen jullie badges dezelfde kleur. De badge fungeert dan tevens als ijsbreker! Het is een hulpmiddel, uiteindelijk bepaalt je gevoel jouw partnerkeuze. Wij willen hiermee een brug slaan tussen internetdaten en live-daten".

Deze nieuwe dating badges worden gelanceerd op 19 maart a.s. in Hotel Zuiderduin.
Tijdens de feestavond met een ouderwetse discovloer en de hilarische dj's Tim en Faab, kom je meteen te weten of er daarnaast ook een `real life' match is.
Wanneer singles een leuke match ontmoet hebben, mogen zij naar de speciale MatchRoom. Hier draait de DJ lekkere loungemuziek op een iets lager volume zodat de matches relaxed met elkaar kunnen praten.

Kortom, ben je single en het internetdaten zat, hou je van feesten en wil je bij deze lancering aanwezig zijn, bestel dan vóór 1 maart jouw ticket op www.badgeparty.nl en laat je als VIP ontvangen.





Ingezonden persbericht