Euromaster opent nieuwe vestiging in Amsterdam voor truck en industrie


Grote vestiging van bandenexpert uitstekend gelegen bij havens en snelwegen

AMSTERDAM, 20100312 -- Euromaster, expert en marktleider in banden en specialist in voertuigonderhoud, opent op 19 maart een vestiging in Amsterdam voor zakelijke rijders. Vanuit de locatie Bornhout 11 is de bandenexpert daar waar haar klanten haar nodig hebben: in het westelijk havengebied vlakbij de havens en de A10, A9 en A200. Met deze strategische ligging worden bestuurders van vrachtwagens en speciale voertuigen, zoals industriële voertuigen, grondverzetmachines en land- en bosbouwvoertuigen snel en vakkundig geholpen zonder dat zij van hun route hoeven af te wijken. De grote bedrijfsoppervlakte maakt het voor grote combinaties eenvoudig om aan te rijden voor reparaties, service en onderhoud.

Service en producten
In de nieuwe vestiging kunnen klanten zes dagen per week terecht voor alle bandenservice en
-producten, zoals vernieuwing, wisselen en banden op de velg draaien, balanceren, reparaties, karkasmanagement en covering. Ook onderhoudswerkzaamheden aan de remmen, schokdempers, uitlaat, accu en olievoorziening behoren tot de diensten. De vestiging telt vier truckpoorten met putten, vier poorten voor personen- en bestelwagens en beschikt over hypermoderne uitlijnapparatuur. Als modern, `groen' bedrijf zorgt ook deze nieuwe vestiging voor een milieuverantwoorde afvoering van banden. De zeven experts op de vestiging zijn gespecialiseerde `heavy'-monteurs. Vrachtwagens, industriële voertuigen, grondverzetmachines en land- en bosbouwvoertuigen vereisen andere kennis en vaardigheden van de monteurs. De bestuurders van deze voertuigen zijn verzekerd van de beste service door gespecialiseerde monteurs met de meest hoogwaardige apparatuur.

24/7 Pechservice en Mobiele Service op locatie
Naast de ruime openingstijden van de vestiging, kunnen zakelijke rijders ook een Pech Service Overeenkomst afsluiten. Hiermee krijgen zij in geval van pech binnen korte tijd hulp van een monteur die ze snel weer op weg helpt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. De Pechservice bespaart rijders met pech in het buitenland honderden euro's aan voorrijdkosten, want Euromaster berekent alleen de handelingskosten, zoals reparatie of vervanging van banden. Met haar Mobiele Service bezoekt Euromaster op afspraak klanten op locatie voor onderhoud en reparatie. Dit kan ook in het weekend, zodat de wagens niet of nauwelijks uit het werkproces hoeven te worden gehaald.

Euromaster Bandenservice





Ingezonden persbericht