Ingezonden persbericht


25 februari 2010

Persbericht

Irma geeft optreden tijdens
voorjaarsconferentie 25+

Stichting 25+ organiseert van vrijdag 19 tot en met zondag 21 maart een Voorjaarsconferentie voor 25+´ers. Het weekend voor christenen wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Op het programma staan een optreden van Irma en band, verschillende sprekers, creatieve en sportieve workshops, boeiende seminars en late night praise.

Het thema is ´Wat doe jij nou?´ In dit korte zinnetje kan op verschillende woorden de nadruk worden gelegd. Het zet mensen stil bij wat ze doen. In het Bijbelboek Jacobus staat dat geloof en werken (doen) bij elkaar horen, en megakerkleider Rick Warren zei eens: ´Je gelooft dat deel van de Bijbel dat je doet´. Hier wordt dit weekend verder op ingegaan.

Op zaterdagavond geeft Irma Dam en haar band een optreden nadat Arie de Rover heeft gesproken over ´Kosten van het Koninkrijk´. Irma's repertoire is erg breed, van gevoelige songs tot knallende rocknummers. Door deze verschillende stijlen te combineren en door haar indrukwekkende performance weet ze haar publiek bij elke gelegenheid te verrassen, te boeien en mee te krijgen in haar muziek. Het zaterdagavondprogramma begint om 19.30 uur. Na het optreden van Irma kan tot in de late uren gezellig in het café worden nagepraat.

Het weekend dat wordt georganiseerd door Stichting 25+, een vrijwilligersorganisatie die de activiteiten voor 25+-ers voortzet die eerst door de Evangelische Omroep werden georganiseerd, is verder gevuld met workshops, seminars en sprekers Daniël de Wolf, Arie de Rover en Anneke Companjen. Daniël is pionier, spreker, schrijver van ´Jezus in de Millinx´ en ´Ontdekking van het Koninkrijk´, pastor en gemeentestichter. Arie is trainer, counselor en oprichter van een nieuw retraite- en bezinningscentrum. Anneke is schrijver van ´Vergeten Vrouwen´ en ´Zingen in de Nacht´ en spreker van Open Doors.

De organisatie roept mensen op naar dit weekend te komen. ,,Kom om elkaar en God te ontmoeten, in de drukte stil te staan, tot rust te komen en geïnspireerd te worden. Het is fijn om met mensen uit allerlei kerken samen te komen en te ervaren dat kerkmuren wegvallen.´´

Doelgroep voor dit weekend zijn 25+´ers. Kosten voor het gehele weekend zijn vanaf ¤ 110,00 per persoon. Ook is het mogelijk een deel van het programma mee te maken. ´s Zaterdags kunnen mensen het gehele programma inclusief workshops, seminars, optreden Irma en sprekers voor ¤ 50,00 inclusief maaltijden en koffie meemaken. De kosten voor de zaterdagavond zijn ¤ 15,00 inclusief koffie.

Meer informatie kan worden gevonden op www.betteld.nl of www.25-plus.nl. Via deze laatste site kunnen mensen zich na registratie voor dit weekend of de zaterdag opgeven. Voor het avondoptreden op zaterdag kunnen mensen kaarten aan de deur kopen.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht