Politie Zeeland


---


O-469-2010 Diefstal fietsen en scooter uit tuin, Goes
Uit een tuin, behorend bij een woning in de Van Hallstraat in Goes werden vrijdag tussen middernacht en 05.00 uur drie fietsen, een bromscooter en vier kratten met lege bierflesjes gestolen.
De fietsen en de scooter stonden op slot. Men kwam de tuin binnen door het vernielen van de omheining. De fietsen betreffen een paarse Giant, een groene Konawya en een groene Gazelle. De bromscooter is een blauwe Hyosung Sense met kentekenplaatje 55DSH9.

O-470-2010 Openlijke geweldpleging in Goes
Op de Koepoort in Goes werd vrijdag rond 04.00 uur een 30-jarige man uit die plaats met, waarschijnlijk, een steen op zijn hoofd geslagen.
Dit gebeurde toen de man in zijn auto wilde stappen, door enkele onbekende mannen, waarschijnlijk naar aanleiding van een woordenwisseling even daarvoor. De Goesenaar liep een hoofdwond op die bij de huisartsenpost gehecht moest worden. Ook zijn auto raakte beschadigd. De man heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging.

Z-471-2010 Gestolen fiets teruggevonden, Terneuzen
In de nacht van donderdag op vrijdag werd uit en schuur, behorend bij een woning in de Azaleastraat in Terneuzen een fiets gestolen.
De fiets werd vrijdagochtend teruggevonden in de Axelsestraat en was in het bezit van een 34-jarige vrouw. De vrouw werd aangehouden voor heling en de fiets werd in beslag genomen.

---- --