Sint Franciscus Gasthuis

Landelijke open dag

Op zaterdag 20 maart 2010 opent het Sint Franciscus Gasthuis van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor publiek. Met trots bieden we u dan de mogelijkheid om het eerste en enige topklinische ziekenhuis van Rotterdam van binnen te bekijken.

Programma

De programmas van de verschillende afdelingen bieden bezoekers de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen van ons ziekenhuis, zowel op de hoofdlocatie aan de Kleiweg als op Locatie Berkel. Er wordt een pendelbus ingezet, zodat u de mogelijk heeft om allebei de locaties te bezoeken.

Hieronder vindt u alvast een indruk van de verschillende programmaonderdelen:

* Maak een rondleiding op de Operatiekamers
* Probeer zelf laparascopisch te opereren (opereren met robotarm)
* Volg een workshop hechten

* Laat uw BMI, glucose of cholesterol bepalen
* Bekijk het centrum voor ernstig overgewicht
* Bezoek met uw kinderen de poppen- en knuffeldokter

Een uitgebreid programma vindt u half februari 2010 op deze pagina.

Sint Franciscus Gasthuis als werkgever

Degenen die op zoek zijn naar een leuke baan, kunnen terecht op de uitgebreide opleiding- en informatiemarkt. U kunt zich laten informeren over verschillende functies in het ziekenhuis en kunt alles te weten komen over opleidingen in de zorg. Het Sint Franciscus Gasthuis heeft onlangs een zilveren positie verworden in de Beste Werkgevers Gids 2009. Hiermee behoort het ziekenhuis bij de Beste Werkgevers van 2009.

Uitstel

De landelijke Open Dag stond eerder gepland op zaterdag 19 september 2009. De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) besloot toen om de Open Dag tot nader order uit te stellen in verband met de Mexicaanse Griep. Gelukkig kunnen we nu weer alle geplande activiteiten oppakken om van de Open Dag alsnog een geslaagd evenement te maken.

Vragen en contact

Voor vragen over de Open Dag kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie, via telefoonnummer 010- 461 6967.