Gemeente Gilze en Rijen

Zaterdag 20 maart aanstaande

Opzoomerdag 2010 komt er weer aan

De gemeente Gilze en Rijen roept buurtverenigingen en bewoners op om mee te doen met Opzoomerdag 2010. Dit jaar vindt die plaats op zaterdag 20 maart. Op deze dag vraagt de landelijke stichting Nederland Schoon aandacht voor het schoonmaken van de buurt. De gemeente sluit aan bij dit initiatief.

Alle buurtverenigingen in Gilze en Rijen hebben een brief plus formulier gekregen om aan te geven wat zij graag op deze Opzoomerdag willen doen. Bewoners kunnen hun buurt schoonmaken, maar ook kunnen zij bijvoorbeeld speeltoestellen opknappen. Verder vragen wij de mensen om ideeën voor deze dag te geven. Voor kinderen zorgen wij op deze dag voor activiteiten.

Aardigheidje
Het is de gemeente heel wat waard dat mensen om hun directe woonomgeving geven. Daarom ondersteunt zij de initiatieven door materialen beschikbaar te stellen. Alle deelnemers krijgen een leuke verrassing aan het einde van de dag. Rond koffietijd is er het traditionele worstenbroodje.

Wilt u meer weten van of u aanmelden voor Opzoomerdag 2010? Neem dan contact op met John Merkus, bereikbaar op telefoonnummer 0161-290238 of per e-mail GJ.Merkus@gilzerijen.nl

Datum bericht: 02 februari 2010