Gemeente Ermelo


Afvalopruimdag

Zaterdag 20 maart organiseert de gemeente Ermelo voor de zesde maal de Ermelose afvalopruimdag. Wilt u meehelpen? Geef u dan op als vrijwilliger.

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen betrokken is bij het schoon houden van de leefomgeving. Een schone buurt geeft een prettig en veilig woongevoel. Daarom organiseert de gemeente Ermelo elk jaar een afvalopruimdag. Dit jaar wordt het zwerfaval in de omgeving van de Staringlaan en Eendenparkweg opgeruimd. De opruimactie begint om 09.00 uur en is om ongeveer 12.30 uur afgelopen. Aan het eind van de ochtend biedt de gemeente Ermelo alle deelnemers een heerlijke lunch aan. Bovendien krijgt iedereen na afloop ter herinnering een leuke attentie mee naar huis.

Helpt u ook mee?
Wilt u meedoen aan de Ermelose afvalopruimdag, dan kunt u zich bij de gemeente Ermelo telefonisch aanmelden bij mevrouw Henne de Ruiter, telefoon 0341 56 71 85 of de heer Klaas Braamskamp, 0341 56 71 81. U kunt zich ook opgeven door een email te sturen met uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer onder vermelding van afvalopruimactie naar k.braamskamp@ermelo.nl.