Gemeente Hellevoetsluis


Hellevoetse buurten doen mee
aan landelijke Opschoondag

Zaterdag 20 maart gaan buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Maasdelta, Stichting Push, SWS Welzijn en de gemeente Hellevoetsluis aan de slag om buurten in Hellevoetsluis op te fleuren. Dan staat namelijk de landelijke Opschoondag op het programma. Een dag waarop recreatiegebieden en parken in Nederland worden schoongemaakt, en een dag waarop in Hellevoetsluis buurten door de bewoners worden aangepakt. Een extra schoonmaakbeurt, een opgeknapt plantsoen, een nieuw verfje voor het hek of het plaatsen van een bankje zijn slechts enkele voorbeelden van acties voor 20 maart.
Bij de organisatie zijn al enkele projecten binnengekomen.Tijdens de dag zal er tevens een bezoek worden gebracht aan buurten die vorig jaar hebben meegedaan.

Aanmelden
Er kunnen nog steeds initiatieven, buurtprojecten, worden aangemeld om zaterdag 20 maart uitgevoerd te worden. De bovengenoemde instanties zullen de bewoners ondersteunen in de uitvoering. Dus heeft u een leuk project samen met uw buurtgenoten, meld u dan aan. Om een goede coördinatie van de projecten te krijgen en op de juiste manier ondersteuning te kunnen bieden is het van belang om het initiatief voor maandag 8 maart aan te melden. Dit kan via communicatie@hellevoetsluis.nl Op deze manier hebben de deelnemende instanties een goed beeld van de werkzaamheden en welke zaken er nodig zijn om het karwei uit te voeren.

Vermeld in uw aanmelding de gegevens van de contactpersoon van de groep, wat voor klus het is en waar de klus moet worden uitgevoerd.

02/18/2010