Gemeente Grave

20 maart: Open dag jeugdzorgplus Grave

Zaterdag 20 maart

Â

Â

Op zaterdag 20 maart 2010 is het âOpen Dag van de Zorgâ. Verschillende zorginstellingen openen deze dag hun deuren voor geïnteresseerden, zoals ook BJ Brabant locatie Grave. Wij organiseren deze dag samen met de Korenaer (onderwijs).

Â

Sinds 1 januari 2010 is de JeugdzorgPlus locatie in Grave geopend voor cliënten. Graag laten wij iedereen die geïnteresseerd is kennis maken met deze vorm van jeugdhulpverlening. U bent van harte welkom op de Sint Elisabethstraat 4 te Grave van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Â

Tijdens de open dag worden er rondleidingen gegeven door de JeugdzorgPlus groepen. Hiervoor is het wel noodzakelijk u in te schrijven, dit om onze cliënten te beschermen. Het inschrijfformulier vindt u op de website van BJ Brabant, www.bjbrabant.nl.

Â

Daarnaast zijn er verschillende stands waar u meer informatie kunt krijgen over de behandeling, werken in de jeugdzorg, onderwijs voor JeugdzorgPlus cliënten en kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er gezorgd voor een leuke activiteit.

Â

Naast onze locatie zijn er meerdere zorginstellingen geopend op deze dag. U kunt bijvoorbeeld ook een kijkje nemen bij onze buren Koninklijke Visio, een instelling voor blinden en slechtzienden.

Â

Wij hopen u zaterdag 20 maart te mogen verwelkomen in Grave!

Â

Meer informatie en aanmelding

Graag tevoren aanmelden op www.bjbrabant.nl. Heeft u vragen ? ? jeugdzorgplusgrave@bjbrabant.nl

BJBrabant locatie Grave, Sint Elisabethstraat 4, 5361 HK Grave

Â

Â

Â

Â

Â