Gemeente Noordwijkerhout


NL DOET

Steek je handen uit de mouwen tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdagen

NL DOET is een actie gericht op het motiveren van Nederlanders om vrijwilligerswerk te verrichten. Jaarlijks staat het derde weekend van maart in het teken van vrijwilligerswerk. Kom daarom ook in actie op 20 of 21 maart!

Ook dit jaar probeert NL DOET zoveel mogelijk groepen mensen (collega's, vriendinnen, sportteams etc.) te motiveren om samen een klus te doen. Wilt u in actie komen, dan kunt u via de website www.nldoet.nl zoeken naar een aansprekende klus bij u in de buurt. Zo kunnen honderden klussen en uitstapjes gerealiseerd worden.

Landelijke Opschoondag 20 maart 2010

Om u een beetje op weg te helpen maken we u attent op de Landelijke Opschoondag die de Stichting Nederland Schoon al acht jaar organiseert. Heel Nederland helpt dan mee met het schoonmaken van buurt, wijk of omgeving.

De ANWB draagt dit initiatief een warm hart toe en draagt haar steentje bij door zelf locaties te selecteren om op te schonen. In onze regio organiseren zij een `schoonmaakwandeling' aan de Langevelderslag. Daar kunnen zij uw hulp goed bij gebruiken! Op zaterdag 20 maart gaat de wandeling om 9.00 uur van start vanaf strandplaats Nederzandt, Langevelderslag 36-56 te Noordwijk. De ochtend wordt rond 13.00 uur afgesloten met een broodje. Voor degene die het meeste afval heeft ingezameld is er een leuk prijsje. Kijk op anwb.nl/landelijkeopschoondag voor meer informatie en inschrijving.