Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk

In St Jansdal geen open dag in polikliniek Dronten wel!

Poppendokters, armpje gipsen en ballonnenwedstrijd

Zaterdag 20 maart a.s. is de landelijke open dag van de zorg. In verband met verbouwingen en andere werkzaamheden blijven de deuren van St Jansdal in Harderwijk gesloten op deze zaterdag. De deuren van polikliniek Dronten staan echter wijd open op zaterdag 20 maart a.s. van 13.00 - 16.00 uur!

Medisch Specialisten en medewerkers van de MC groep en St Jansdal geven op deze zaterdag voorlichting over hun specialisme en de mogelijkheden in polikliniek Dronten. Voor kinderen zijn er veel activiteiten: er zijn poppendokters, er is een ballonnenwedstrijd en een kleurwedstrijd en armpjes kunnen gegipst worden. Voor iedereen is er gratis koffie, thee en limonade met iets lekkers en een ijsje.

Zelf hechten

Bezoekers kunnen onder begeleiding van de chirurgen ervaren hoe het is om te werken met een laparoscoop en er kan zelf gehecht worden! De gynaecologen houden een heuse wedstrijd. Mensen worden uitgedaagd zo snel mogelijk een voorwerp te verwijderen.

Huis aan huis bewaarmagazine

Deze week ontvangen alle inwoners van de gemeenten Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant een huis aan huis bewaarmagazine van ziekenhuis St Jansdal. Wanneer u dit blad bewaart dan heeft u alle informatie over onze activiteiten in Polikliniek Dronten altijd bij de hand. Midden in het blad bevindt zich het programma van de open dag op zaterdag 20 maart a.s. Wanneer u het huis aan huis magazine niet ontvangen heeft, kunt u een exemplaar ophalen in Polikliniek Dronten of in de bibliotheek van Dronten in de Meerpaal. uiHuis

Kleurwedstrijd

Op pagina 16 van bovengenoemd magazine is een kleurplaat afgedrukt. Kinderen kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd en de kleurplaat inleveren tijdens de Open Dag. Er zijn leuke prijsjes te winnen. Op www.stjansdal.nl en op www.polikliniekdronten.nl is het magazine inclusief de kleurplaat te downloaden.

Vacatures

Tijdens de Open Dag is er veel informatie over werken in de gezondheidszorg. Afgelopen maand is in St Jansdal besloten de formatie uit te breiden met bijna 50 fulltime arbeidsplaatsen. Dat betekent dat er momenteel veel vacatures zijn.

Er zijn veel activiteiten te ondernemen komende zaterdag. Wanneer u alles wilt bekijken is het verstandig om niet op het laatste moment naar de polikliniek te komen, want om 16.00 uur worden de afdelingen gesloten.

Alle inwoners van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant zijn hartelijk welkom op zaterdag 20 maart a.s.! Maar misschien is het open huis in Dronten ook een mooie gelegenheid voor inwoners van de Noordwest Veluwe om eens te kijken hoe St Jansdal werkt in polikliniek Dronten. U bent hartelijk welkom vanaf 13.00 uur in Polikliniek Dronten, Het Zwarte Water 77-83 in Dronten.