Gemeente Hoogeveen

Officiële opening Werkplein Hoogeveen

Op zaterdag 20 maart wordt het Werkplein
Hoogeveen officieel geopend. Op de nieuwe locatie aan het Dekkerplein 1 werken sinds begin 2010 UWV WERKbedrijf en de gemeenten Hoogeveen, De Wolden en Midden-Drenthe intensief samen om steeds meer mensen aan werk te helpen.
De officiële openingshandeling zal worden verricht door drs. Sandra van Gaalen, landelijk manager UWV marketing en projecten en René Paas, voorzitter van Divosa. Divosa is de vereniging van directeuren voor Sociale Diensten. De openingshandeling wordt rond 10.00 uur verricht en is alleen toegankelijk voor genodigden.

Één plek voor alle vragen over werk en inkomen

Het Werkplein Hoogeveen is dé plek waar aanbod en vraag naar werk samenkomen. Klanten kunnen op één plek terecht met alle vragen over werk en inkomen. Klanten die de beursvloer van het nieuwe Werkplein betreden komen in een sfeer van openheid, positiviteit en energie terecht. Bezoekers krijgen het gevoel dat ze welkom zijn. Het Werkplein Hoogeveen heeft de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Werkgevers kunnen er terecht voor informatie over werving en selectie, wet-en regelgeving en met vragen over financiën, subsidies en ontslag. Werkzoekenden kunnen bij het Werkplein Hoogeveen terecht voor begeleiding en bemiddeling naar werk

Openingstijden

Werkplein Hoogeveen is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen en tijden kan er ook gebeld worden: 0528 - 768390.