Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Open Dag van de Zorg

De Twee Bruggen en Meerweide verwelkomen bezoekers op 20 maart

Niet iedereen brengt dagelijks een bezoek aan een woonzorgcentrum. Toch krijgt bijna iedereen er, vroeg of laat, mee te maken. Op de landelijke Open Dag van de Zorg op 20 maart is iedereen van harte welkom een kijkje te komen bij De Twee Bruggen en Meerweide van De Stromen.

In heel Nederland openen zorgorganisaties op zaterdag 20 maart 2010 hun deuren voor het publiek tijdens de tiende landelijke Open Dag van de Zorg. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen nemen. De Open Dag van de Zorg is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom.

Programma De Twee Bruggen en Meerweide
In IJsselmonde, op de locaties Meerweide en De Twee Bruggen, is het mogelijk een ritje te maken op de huifkar en een portie poffertjes te nuttigen. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur maken twee huifkarren de volgende ronde: Keizerswaard - Meerweide- Endeldijk- Keizerswaard en Smeetsland - De Twee Bruggen. Op de locaties zijn zorgadviseurs en opleidingsadviseurs aanwezig die bezoekers graag informeren en rondleiden. De Twee Bruggen is gevestigd op Pascalweg 41 in Rotterdam en Meerweide op Grote Hagen 98 in Rotterdam. Wilt u weten welke activiteiten nog meer op de diverse locaties van De Stromen worden georganiseerd, kijk dan op www.de-stromen.nl.

Over De Stromen
De Stromen richt zich op senioren; van vitale 55-plussers tot mensen die lichte of intensieve zorg nodig hebben. De Stromen organiseert leuke activiteiten, informatieve bijeenkomsten, biedt hulp en zorg thuis en in verzorgings- en verpleeghuizen, het ZorgHotel of in bijzondere woonvormen. De Stromen vindt dat klanten de regie over hun eigen leven moeten voeren en ondersteunt daarbij zoveel als nodig is. De Stromen staat voor een zinvolle dagbesteding, prettig wonen en goede zorg. Ieder mens is uniek, met eigen wensen en voorkeuren. Daar stemt De Stromen haar zorg en diensten volledig op af. De Stromen is onderdeel van De Stromen Opmaat Groep. Met 7.500 professionele en betrokken medewerkers en vrijwilligers is De Stromen Opmaat Groep één van de grootste zorgaanbieders in regio Rotterdam en Drechtsteden.