Deelgemeente Charlois Rotterdam

Mini-milieupark bij deelgemeentekantoor

Zaterdag 20 maart bouwt Roteb het parkeerterrein bij het deelgemeentekantoor (Gooilandsingel, nabij Zuidplein) om tot een éénmalig mini-Milieupark waar u uw grofvuil gratis naartoe kunt brengen. U kunt hier van 9.00 tot 15.00 uur terecht voor het inleveren van allerlei verschillende soorten afval, waaronder: tuinafval, grofvuil, klein chemisch afval, hout, metalen, wit- en bruingoed

Piekfijn

Ook spullen of kleding die nog bruikbaar zijn en waarvan het zonde is om ze eigenlijk weg te gooien kunt u deze dag bij het mini-Milieupark inleveren. Piekfijn het leukste 2^e handswarenhuis zorgt ervoor dat goede, gebruikte spullen een nieuwe eigenaar krijgen. Piekfijn is deze dag ook op aan de Gooilandsingel aanwezig met een kraam waar 2^ehands spullen en 2^ehands fietsen gekocht kunnen worden. Daarnaast kunt u op deze dag uw eigen fiets gratis laten graveren.

Prijzen winnen

Breng op 20 maart uw grofvuil naar het mini-Milieupark óf in de week van 15 t/m 20 maart naar één van de zeven Milieuparken in Rotterdam en maak kans op mooie prijzen. Iedere dag wordt er een mooie prijs verloot onder bezoekers. Alle prijswinnaars worden persoonlijk geïnformeerd.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.roteb.rotterdam.nl