Deelgemeente Charlois Rotterdam

Seizoensopening Sportplaza Zuiderpark

Zaterdag 20 maart is de seizoensopening van Sportplaza Zuiderpark. Op de velden van het plaza is tussen 11.00 en 17.00 uur van alles te doen! Je kunt bijvoorbeeld komen voetballen, basketballen, skaten, klimmen of tennissen. Of doe mee met een potje padel; een mix tussen squash en tennis.

Sporters zijn zeven dagen per week van harte welkom op het Sportplaza Zuiderpark. Omdat padel een nieuwe sport is worden om 13.00 uur en 15.00 uur clinics gegeven en zijn om 14.00 uur en 16.00 uur demowedstrijden te bekijken.

Op het podium zorgt een DJ de hele dag voor muziek en treden leerlingen van het Hip Hop Huis op. Tijdens de open mic kan ook jij deze dag je talenten showen. Of kom gewoon lekker even bij met eten en drinken op het terras.

Sportplaza Zuiderpark

Sportplaza Zuiderpark ligt op de hoek van de Vaanweg en de Oldegaarde. Sporters zijn zeven dagen per week van harte welkom op dit openbare sportterrein. Op twee asfaltvelden en twee kunstgrasvelden kun je hier voetballen, handballen, volleyballen, basketballen, korfballen en hockeyen. Verder zijn er vier tennisbanen en twee padelvelden. Ervaren klimmers kunnen gebruik maken van het boulderblok. Voor de skaters is er een uniek skatepark.

Thuis Op Straat

De seizoensopening wordt georganiseerd door Thuis Op Straat (TOS) Zuiderpark. TOS is van dinsdag t/m zondag op het Sportplaza aanwezig met allerlei sportmaterialen waar TOS-leden gebruik van kunnen maken. Je vindt TOS in de container op het terrein van voetbalvereniging BZC aan de Oldegaarde, ook bereikbaar via telefoonnummer 010-2238714.