Gemeente Doetinchem

Persbericht 18 maart 2010

Gemeente Doetinchem organiseert bouwbeurs in Wehl

Onder de noemer 'Maak van je droom een huis in Wehl...' organiseert de gemeente Doetinchem op zaterdag 20 maart 2010 een bouwbeurs in zorgcentrum Oldershove in Wehl. De bouwbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur en gratis toegankelijk.

Op de bouwbeurs zijn diverse lokale bouwbedrijven aanwezig om potentiële kopers te informeren over de mogelijkheden omtrent de bouw van een eigen huis. Ook zijn er landelijke bedrijven aanwezig die zich specifiek bezighouden met goedkopere woningbouw. Zij laten zien dat het bouwen van een eigen huis niet alleen voor de grote portemonne is weggelegd. Uiteraard is ook de gemeente Doetinchem aanwezig met een stand over de bouwkavels in Heidelslag.

Kaveluitgifte
De aanleiding voor de bouwbeurs is de uitgifte van de ongeveer tachtig vrije kavels in de nieuwe woonwijk Heideslag. De verwachting is dat deze kavels medio 2010 kunnen worden uitgegeven. Naast het reguliere particulier opdrachtgeverschap is het in Heideslag ook mogelijk om in collectief particulier opdrachtgeverschap een eigen huis te bouwen. Bijvoorbeeld zelfbouw in een rij. Ook voor starters wordt het dan mogelijk om een eigen huis te bouwen.