Gemeente Oisterwijk

Hans Pijnaker spreker op de openbare bijeenkomst PrO-VVD-PGB, zaterdag 20 maart

Thema "betrokkenheid van burger" input voor de onderhandelingen

De drie beoogde coalitiepartijen die de onderhandelingen momenteel voeren, willen graag input van burgers op de vraag hoe burgers betrokken willen worden bij het gemeentelijk beleid. Iedereen wordt van harte uitgenodigd een bijdrage te komen leveren op zaterdag 20 maart van 10.00 uur- 12.00 uur in de raadzaal. PrO, VVD en PGB hebben diverse groepen burgers benaderd om zaterdag aan hen te vertellen hoe de ervaringen zijn in de samenwerking met de gemeente, positief en negatief, en hoe burgers beter betrokken kunnen / willen worden.

Spreker zal Hans Pijnaker zijn. Hij zal een korte inleiding houden over het adviesrapport van de ROB "Vertrouwen op democratie", dat gaat over de kloof tussen burgers en politici.
Tot slot zal Piet de Kroon een samenvatting geven van deze ochtend. De beoogde coalitiepartijen nemen dit mee bij de besprekingen de komende weken.

Volgende week zaterdag 27 maart van 10.00 uur - 12.00 uur vindt een openbare bijeenkomst plaats over wonen en bouwen. Ook daarvoor wordt inbreng gevraagd van iedereen die daarover wat mee wilt geven aan de drie partijen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffier, mevr P.G. van Wijk (06 284 59824).