Rochdale


24 maart 2010
Persbericht/uitnodiging
Winkelcentrum In de Banne krijgt veiligheidskeurmerk

Winkelcentrum In de Banne in Amsterdam-Noord krijgt zaterdag 20 maart in aanwezigheid van stadsdeelvoorzitter Rob Post het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dit keurmerk is een bekroning van de samenwerking tussen ondernemers, vereniging van eigenaren, stadsdeel Amsterdam-Noord, brandweer en politie gericht op het vergroten van de veiligheid in het winkelcentrum. Het is tevens het moment waarop het opgefriste winkelcentrum wordt gepresenteerd aan het publiek.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Winkelgebieden en bedrijventerreinen krijgen een KVO-ster als de ondernemers, de gemeente, politie en brandweer samen afspraken maken over veiligheid en die vastleggen in een overeenkomst. Sinds 2008 wordt door de ondernemers van winkelcentrum In de Banne, de Vereniging van Eigenaren, politie, brandweer en het stadsdeel Amsterdam-Noord samengewerkt aan de leefbaarheid en veiligheid in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Opknapbeurt winkelcentrum
Het zogenaamde opfrissen van In de Banne wordt gezamenlijk gefinancierd door projectbureau de Banne, de winkeliersvereniging, gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Woningstichting Rochdale. Concreet is geïnvesteerd in het opknappen van de entrees en de centrale hallen. Hangplekken zijn geschilderd. En er hangen artist impressions van het nieuw te bouwen winkelcentrum aan de IJdoornlaan een paar honderd meter verderop.

De herontwikkeling van het winkelcentrum aan de IJdoornlaan maakt deel uit van de grootschalige vernieuwing van de wijk De Banne. Betrokken partijen zijn stadsdeel Amsterdam-Noord, AM en Woningstichting Rochdale. Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van het KVO-keurmerk op zaterdag 20 maart.

Waar: winkelcentrum In de Banne te Amsterdam Noord Wanneer: zaterdag 20 maart a.s. vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur


-o-o-