Ingezonden persbericht

Woonzorggroep Samen houdt Open dag
Zaterdag 20 maart - 10.00-16.00 uur

Schagen, 11 maart 2010 - Woonzorggroep Samen opent op zaterdag 20 maart haar deuren voor het publiek. Iedereen die eens kennis wil maken met de zorg en alles wat hiermee samenhangt is van harte welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur in Verpleeghuis Magnushof een kijkje te nemen van wat Woonzorggroep Samen zoal te bieden heeft.

Via informatiestands, presentaties, rondleidingen en demonstraties biedt Woonzorggroep Samen informatie over onder andere diverse beroepen en opleidingen, activiteitenbegeleiding, vrijwilligerswerk, Thuiszorg en het concept Planetree. Medewerkers van diverse organisatieonderdelen laten hun specifieke activiteiten en werkzaamheden zien en sommige afdelingen geven letterlijk een kijkje achter de schermen. Kortom, er is van alles te zien, te horen en te doen!

Woonzorggroep Samen sluit op zaterdag 20 maart aan bij de landelijke campagne 'Open dag van de zorg', mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS. Veel zorginstellingen in Nederland openen op deze dag hun deuren voor het publiek.

Verpleeghuis Magnushof
Jacob Ruysdaellaan 30
1741 KW Schagen

Over Woonzorggroep Samen
Het hoofdkantoor is gevestigd in Schagen. Onze woonzorgcomplexen, zorgcentra en verpleeghuis bevinden zich in de gemeenten Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Zijpe. Vanuit twintig locaties leveren wij zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen met onze 1500 medewerkers en vele vrijwilligers zetten wij ons er elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.
Wij werken in een hartelijke en gastvrije omgeving waarin de cliënt centraal staat. Overigens zijn wij er niet alleen voor ouderen. Met onze professionele behandeling en revalidatie richten wij ons op volwassenen van alle leeftijden. Zie voor meer informatie www.woonzorggroepsamen.nl.

Noot voor redacties

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht