Ingezonden persbericht



---


-----------------------
5 maart 2010

Leen Verbeek geeft rondleiding in Nieuw Land tijdens NL DOET

Lelystad - Commissaris van de Koningin voor Provincie Flevoland Leen Verbeek geeft op zaterdag 20 maart een rondleiding in Nieuw Land in het kader van NL Doet. Deze landelijke en jaarlijkse terugkerende manifestatie vindt dit jaar plaats op 19 en 20 maart en is bedoeld om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten.

Het college van Provincie Flevoland wil NL DOET in 2010 een extra stimulans geven door actief deel te nemen aan het evenement. Gedeputeerden, commissaris van de Koningin, wethouders en burgemeesters gaan in Flevoland aan de slag. Hiermee willen ze een voorbeeldfunctie vervullen en uitdragen dat NL DOET een belangrijk evenement is. Voorheen heette de manifestatie MADD: Make a Difference Day.

Leen Verbeek start om 14.00 uur met zijn rondleiding waarin hij aan de hand van de tentoonstellingen in Nieuw Land vertelt over de geschiedenis van Flevoland. De rondleiding is gratis, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk. U kunt zich opgeven via aanmelding@nieuwlanderfgoed.nl en telefoonnummer 0320-225900.

Kijk ook op onze website www.nieuwlanderfgoed.nl