Gemeente Delfzijl

embargo tot en met 20 maart 21.00 uur.

PERSBERICHT

datum 19 maart 2010

Jubilarissen/Koninklijke Onderscheidingen Brandweer

Op zaterdag 20 maart 2010, tijdens de Korpsbindingsavond van Brandweer Delfzijl zal de burgemeester van de gemeente Delfzijl, de heer E.A. Groot negen jubilarissen van de vrijwillige brandweer onderscheiden. Tevens zal aan een drietal vrijwilligers een Koninklijke Onderscheiding worden uitgereikt.

De jubilarissen van de vrijwillige brandweer zijn: 12, 5 dienstjaren:
De heer A. Cramer, de heer R. Dijkhuizen, de heer M. Hansen, de heer A. Rozeveld, mevrouw T. Swart-Gras en de heer R. Warmink. Voor 20 dienstjaren:
De heer K.W. Bos en de heer W. Kuiper.
De heer H. Beekhuis heeft 30 dienstjaren.

Een Koninklijke Onderscheiding zal worden uitgereikt aan: De heer W.G. Kuiper uit Delfzijl, sinds 1989 werkzaam als vrijwilliger bij de brandweer, momenteel bevelvoerder en ploegchef. De heer K.W. Bos uit Bierum, vanaf oktober 1989 vrijwilliger bij de brandweer, momenteel bevelvoerder blusgroep Bierum. De heer H. Meijerhof uit Delfzijl, sinds 1990 vrijwilliger bij de brandweer. Vanaf 2006 is hij ook chauffeur. De heer Meijerhof is ook lid van de bedrijfsbrandweer van het Chemiepark.

Vijf vertrekkende korpsleden zullen tijdens deze avond officieel afscheid nemen.

De (fotograferende) pers is van harte uitgenodigd om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn op 20 maart 2010 vanaf 20.00 uur in de Evenementenhal te Delfzijl. De uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen zal om ongeveer 21.00 uur plaatsvinden.

Embargo tot en met 20 maart 21.00 uur


Gemeente Delfzijl