Gemeente Edam-Volendam

Verwijderen van (halfgezonken) bootjes

In het water van de Balkenhaven, bij de
Burgemeester Versteeghsingel, in Edam ligt een zestal bootjes, waarvan een helemaal gezonken is en de andere bijna gezonken zijn. Tevens lag er in het water van de Nieuwehaven een gezonken boot, die door de gemeente uit het water gelicht is en momenteel opgeslagen is op de gemeentewerf. De gezonken en bijna gezonken boten zullen op korte termijn ook door de gemeente worden verwijderd.

Het gemeentebestuur verzoekt de eigenaren c.q. rechthebbenden de nog niet verwijderde boten zelf uiterlijk op 19 april a.s. uit het water te halen of contact op te nemen met de afvalstoffencontroleur, de heer H. Breunis, via telefoonnummer 0299-398398. Ook de eigenaar of rechthebbende van de uit de Nieuwehaven verwijderde boot wordt verzocht voor deze datum contact op te nemen met de heer Breunis.

Wanneer aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven, dan verwijdert de gemeente de bootjes. Tot uiterlijk 17 mei a.s. worden deze dan nog op de gemeentewerf bewaard, alvorens te verkopen c.q. te vernietigen. Voor een afbeelding van de bootjes wordt verwezen naar de gemeentelijke website.

half gezonken boot Balkenhaven 1

half gezonken boot Balkenhaven 3

gezonken boot Balkenhaven

half gezonken boot Balkenhaven 4

half gezonken boot Balkenhaven 2 half gezonken boot Balkenhaven 5