Politie Gelderland-Zuid

Twee aanhoudingen na beroving

Oosterhout, 20-03-2010 o Vrijdagavond heeft de politie twee mannen van 19 en 21 jaar uit Nijmegen aangehouden. Zij worden verdacht van een beroving eerder die avond op de Jonagoldstraat in Oosterhout. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.

Rond 21.30 uur kregen agenten de opdracht naar de Jonagoldstraat in Oosterhout te gaan. Daar had even daarvoor een beroving plaatsgevonden. Twee daders waren op een fiets in de richting van Nijmegen gereden.

Het 43-jarige slachtoffer wilde geld pinnen bij een geldautomaat, toen zij onder bedreiging werd gedwongen het geld af te geven. Direct daarna vluchtten de daders weg in de richting van Nijmegen. Het slachtoffer heeft direct de politie gebeld en een signalement van de daders doorgegeven. De politie heeft vervolgens een SMS-Alert verzonden en heeft met meerdere eenheden gezocht naar de verdachten. Op de snelbinder werden trof de politie twee jongemannen die aan het signalement voldeden. Zij zijn aangehouden en op het bureau in verzekering gesteld.

(15)

Laatst gewijzigd 20-03-2010 11:07 | © Regio Gelderland-Zuid |