Socialistische Partij

Vervolg aktie Het Woud


07-03-2010 *
De SP aktie in Het Woud krijgt 20 maart a.s. een vervolg. Na een eerste opschoondag die in november jongstleden werd gehouden, volgt er nu een tweede nog groter opgezette opschoondag. Het is de bedoeling dat er ook een Milieustraat wordt geplaatst. Na vragen van de SP, gesteld in de commissie WOM, hebben de Gemeente, Brabant Wonen, Vivaan en niet te vergeten de wijkraad niet stilgezeten. Wij zijn dan ook zeer te spreken dat deze instanties de problematiek goed hebben opgepakt.

Deze opschoondagen kwamen tot stand nadat de SP veel klachten van bewoners kreeg. Samen met de bewoners heeft de SP deze klachten bij het college besproken. We hebben het idee dat ze nu in goede handen zijn van bovengenoemde instanties en dat er aan gewerkt wordt de klachten zoveel mogelijk te verhelpen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat, als het nodig is, we weer aan de bel trekken.

Verder kregen we te horen dat er zelfs in bepaalde straten, waarvan sommigen hun buurman niet eens kenden, gesproken wordt over een buurtbarbeque. Mochten er toch nog problemen voorkomen, neem dan kontakt op met SP-raadslid Albert Arends.