Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

YMCA Vakanties speelt Levend Stratego tijdens NL DOET

Een van de meest geliefde bosspelen tijdens een zomerkamp van YMCA Vakanties is Levend Stratego. Dit spel, gebaseerd op het bekende bordspel, is een actieve combinatie van tikkertje en verover de vlag. Om zoveel mogelijk kinderen met dit spel kennis te laten maken en de sfeer van een YMCA vakantie te laten proeven, spelen we zaterdag 20 maart dit spel in het Julianapark in Utrecht in het kader van NL DOET. NL DOET is het vervolg op het jaarlijkse Make A Difference Day (MADD), dat voor het eerst in 2005 is georganiseerd tijdens het jubileumjaar van koningin Beatrix. De actie, met als naam NL DOET, zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert het land om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.

Inschrijven
Inschrijven kan in het Julianapark tussen 12.00 en 12.30 uur en het spel zelf begint om 13.00 uur. De minimale leeftijd is 6 jaar, een maximumleeftijd is er niet. We vragen wel een bijdrage van ¤2,-. Als herinnering krijg je een T-shhirt van YMCA Vakanties.

Jarenlange ervaring
YMCA Vakanties organiseert al 100 jaar zomerkampen en jongerenreizen voor kinderen en jongeren van 6 tot 26 jaar. Variërend van een Mini Camp van 3 dagen in de bossen bij Leusden tot een week zeilschool in Kerdriel en van Chillen op Vlieland tot een kampeertrektocht door de natuur van Noorwegen. Alle vakanties zijn groepsreizen en worden begeleid door een team van enthousiaste vrijwilligers, waardoor ook de prijs laag gehouden kan worden. Voor kinderen die wat extra aandacht verdienen, zijn er de speciale Y Camps. Voor meer informatie over de YMCA kunt u terecht op www.ymcavakanties.nl en www.ycamps.nl

---

Noot voor de redactie,