Vrije Universiteit Amsterdam

Mix-In; Conference on diversity in higher education


* Startdatum: 22-03-2010


* Einddatum23-03-2010


* Tijd: 8.30


* Locatie: Muziekgebouw 't IJ + VU


* Titel: Mix-In; Conference on diversity in higher education


* Onderdeel: Vrije Universiteit Amsterdam


* Wetenschapsgebied: Overig


* Evenementtype: Congres / Symposium

Hoe gaan we om met interculturaliteit in het onderwijs? Kunnen verschillende achtergronden een uitdaging zijn? Hoe bereiden we studenten voor op een loopbaan en leven in een multiculturele samenleving? Diversiteit is een kans en een uitdaging voor het hoger onderwijs. Daarom organiseert Hogeschool INHolland samen met de Vrije Universiteit op maandag 22 en dinsdag 23 maart 2010 Mix-In; Conference on diversity in higher education.

In de Randstad bestaat de studentenpopulatie in het hoger onderwijs uit een mix van verschillende culturen. Erken deze verschillen en zet ze positief in. Onze kenniseconomie is gebaat bij grote verscheidenheid aan kwaliteiten, vaardigheden en kennis van mensen.

Mix-In, Conference on diversity in higher education richt zich op diversiteit in het hoger onderwijs. Tijdens de conferentie komen theorie, praktijk en beleid samen. Er is ruimte voor de dynamiek van kennisuitwisseling, beleidsontwikkeling en debat. Inter- en nationale sprekers, docenten en studenten presenteren recente onderzoeksresultaten en 'best practices'.


Datum: maandag 22 en dinsdag 23 maart

Plaats: 22 maart: Muziekgebouw 't IJ
23 maart: Vrije Universiteit/Hogeschool INHolland, De Boelelaan Amsterdam
Tijd: beide dagen van 08.30 - 18.00
Website: www.mix-in.nl
E-mail: mix-in@inholland.nl

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam